Mikrofons»Hollyland»Hollyland Lark M2 USB-C - Wireless Lavalier Microphone with USB-C Plug (Duo,Shine Charcoal)»(new)

ID: 71465
  • Garantija: 24
  • Krāsa: Black
  • Mikrofons: yes
  • Mob.tālruņiem: yes
  • Bezvadu: yes
  • Lapelu mikrofons: yes
pec pasūtījuma
Skaits:
Cena: 147.47 136.12 €
Kluba cena: 141.80 €



LARK M2 ir vismodernākais bezvadu mikrofons, kas pārspēs jūsu ierakstu gaidas. Tas sver tikai 9 g un ir vieglākais mini mikrofons tirgū, tāpēc ir vislabākā izvēle filmu veidotājiem, vlogeriem un podkāsteriem. LARK M2 garantē nepārspējamu veiktspēju, kas palīdzēs jums iegūt maksimālu rezultātu no ieraksta, pateicoties skaņas atskaņošanai bez zudumiem un augstākās klases ierakstīšanas iespējām. Jūs varat droši paļauties uz to līdz pat 10 stundām nepārtrauktas lietošanas un katru reizi sagaidīt vislabākos ierakstīšanas rezultātus.

** Galvenās funkcijas **

  1. Pogas izmērs

  2. 48kHz/24bit Hi-Fi skaņa

  3. Ilgs akumulatora darbības laiks

  4. Vides trokšņu slāpēšana (ENC)

  5. Ieslēdz un darbini

  6. Lietotņu vadība

Neticami mazs

Tikai 9 g smagais raidītājs (TX) ir pietiekami mazs, lai droši piestiprinātos pie apģērba un nekādi nenokristu vai nenovīdētu. Tā pogas izmēra konstrukcija ir praktiska, ērta un nemazina skaņas kvalitāti.

dažādas valkāšanas iespējas ar foršām TX uzlīmēm

LARK M2 var nēsāt trīs veidos: ar magnētisko stiprinājumu, piespraudi un jauno kaklarotas dizainu. TX ir aprīkots ar stilīgām uzlīmēm, lai atbilstu jūsu personīgajam stilam un jūsu dažādajām prasībām.

Studio klases 48kHz/24bit Hi-Fi skaņas kvalitāte

Sadarbībā ar profesionāliem skaņu inženieriem izstrādātā LARK M2 ir aprīkota ar augstas klases MIC komponentiem un uzlabotiem audio algoritmiem, kas darbojas nevainojami, lai nodrošinātu dabisku, augstas precizitātes skaņu ar minimāliem zudumiem. Tā piedāvā arī 48 kHz/24 bitu audio formātu, kas ļauj uztvert katru skaņu ar neticamu precizitāti, gluži kā jūs to dzirdētu savām ausīm.

Izcils ierakstīšanas sniegums

LARK M2 signāla un trokšņa attiecība ir 70 dB, un tas nodrošina lielisku skaņas signālu ar minimālu fona troksni. Turklāt tā spēj izturēt skaņas spiediena līmeni līdz 115 dB, padarot to par ideālu izvēli ierakstīšanai vidē ar augstām skaņām.

  • Hi-Fi studijas klases skaņas kvalitāte

  • 24 bitu dziļums

  • 70 dB signāla un trokšņa attiecība

  • 115 dB maksimālais skaņas spiediena līmenis (SPL)

TX/RX Smart Control trokšņu slāpēšana

LarkSound lietotne piedāvā ļoti efektīvu un lietotājam draudzīgu LARK M2 lietošanas veidu. Tās intuitīvais interfeiss ļauj viegli pielāgot trokšņu slāpēšanas līmeņus (Strong/Low), lai tie atbilstu jūsu specifiskajām ieraksta vajadzībām.

LARK M2 programmaparatūra un audio algoritmi sadarbojas, lai uzlabotu trokšņu slāpēšanu, tādējādi nodrošinot kristāldzidru, bagātīgu un neizkropļotu cilvēka balsi pat trokšņainā vidē. Šī apbrīnojamā funkcija ļauj jums koncentrēties uz audio saturu bez jebkādiem traucēkļiem.

Paplašināts 40 stundu akumulatora darbības laiks

Pateicoties LARK M2 optimizētai enerģijas pārvaldībai un efektivitātei, varat darboties ar vienu TX līdz pat 10 stundām. Kompaktais un pārnēsājamais uzlādes korpuss var pilnībā uzlādēt visu komplektu divas reizes, un katra uzlāde aizņem mazāk nekā 1,5 stundas. Tā kā kopējais akumulatora darbības laiks ir aptuveni 30 stundas, varat veidot saturu, neuztraucoties par enerģijas izsīkšanu, tādējādi nodrošinot, ka varat strādāt mierīgi un bez pārtraukumiem, ko izraisa zems akumulatora darbības laiks.

  • 10 stundas: TX var strādāt līdz pat 10 stundām, ja ENC ir izslēgts.

  • 2 pilnas uzlādes: TX var pilnībā uzlādēt divas reizes, izmantojot uzlādes futrālīti.

  • 1,5 stundas: laiks, kas nepieciešams vienai pilnai uzlādei.

  • 30 stundas: akumulatora darbības laiks

  • var uzlādēt lietošanas laikā

  • Kompakts un pārnēsājams uzlādes futrāļa dizains

viegla uzstādīšana

LARK M2 piedāvā tiešu pieslēgumu, kas novērš netīro vadu lietošanu un nodrošina patiesi bezvadu ierakstīšanas pieredzi. Uztvērēja Lightning versija (RX) var lepoties ar MFi sertificētu Apple mikroshēmu, savukārt USB-C versiju var savienot ar Android tālruņiem, Apple 15, darbības kamerām un datoriem. USB-C digitālā audio signāla spraudnis nodrošina ierakstīšanu bez trokšņiem, sniedzot skaidru un skaidru skaņas izvadi.

300 m stabila pārraide

LARK M2 ir aprīkota ar izcilu LDS antenu ar augstu skaņas stiprumu, kas novērš cilvēka ķermeņa radītos traucējumus, nodrošinot stabilu un nepārtrauktu audio pārraidi. Ar ievērojamo pārraides diapazonu līdz pat 300 metriem LARK M2 ir ideāls rīks augstas kvalitātes audio ierakstīšanai sarežģītās, liela attāluma ierakstīšanas vidēs.

Divkārša traucējumu novēršana bez trokšņiem un stabila ierakstīšanas pieredze

LARK M2 ir izstrādāts, lai nodrošinātu vislabāko audio ierakstīšanas pieredzi. Tā inovatīvie radiofrekvenču traucējumu novēršanas elektroniskās shēmas konstrukcijas risinājumi efektīvi novērš bezvadu traucējumus, nodrošinot skaidru un stabilu audio sniegumu pat sarežģītā vidē. Unikālā metāla putekļu necaurlaidīgā sieta konstrukcija pie skaņas atveres uzlabo prettraucējumu spējas, aizsargā pret putekļiem un pasargā no radiofrekvenču traucējumiem. Tas garantē, ka jūsu ierakstos nebūs nevēlamu "bungojošu" trokšņu.

Smart LarkSound lietotne

LARK M2 atbalsta lietotājam draudzīgu LarkSound lietotni, kas ļauj ar vienu pieskārienu atjaunināt programmaparatūru, regulēt skaļumu un trokšņu slāpēšanu, kā arī reāllaika audio statusa pārbaudi.

Nepārtraukta atskaņošana, neatvienojot strāvas padevi no tīkla

Kad RX ir savienots ar tālruni, varat atskaņot ierakstu tieši, neatvienojot to no tīkla.

Tiešais datora savienojums ar UAC funkciju

Izmantojot LARK M2 UAC funkciju, varat tieši savienot RX ar datoru, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc ārējās skaņas kartes.

TX vadība video ierakstīšanai

Divreiz nospiežot trokšņu slāpēšanas pogu uz TX, varat attālināti vadīt tālruni, lai sāktu vai pārtrauktu video ierakstīšanu vai fotografēšanu. Šī funkcija piedāvā ērtu veidu, kā iemūžināt svarīgus mirkļus reālajā laikā.

Tūlītēja savienošana pāri pēc izkraušanas

LARK M2 ir jau rūpnīcā sagatavots savienošanai pārī, tāpēc varat būt mierīgi, zinot, ka jums nebūs jāveic sarežģītas iestatīšanas procedūras. Viss, kas jums jādara, ir jāizņem iepakojums, jānoņem izolācijas plēve un jāieliek atpakaļ uzlādes korpusā. TX un RX automātiski saslēgsies savā starpā, ļaujot jums uzreiz sākt ierakstīšanu.

Bez maksas un labi izstrādāts ierakstīšanas komplekts

LARK M2 komplektā ir virkne noderīgu piederumu, tostarp vējstikliņi ierakstīšanai ārpus telpām, kabeļu savienotāji ērtai savienojamībai un īpaši izstrādāta kaklarota katram TX. Ar šiem piederumiem Jums būs viss nepieciešamais, lai iestatītu LARK M2 un izmantotu tā funkcijas.

Komplektā

TX x 2 USB-C kontaktdakša RX x 1 Mobilās versijas lādēšanas korpuss x 1 USB-A uz USB-C kabelis x 1 TX vējstikls x 2 LARK M2 Kaklarota Silikona vāciņš x 2 Piespraužamais magnēts x 4 Aizdares klips x 2 TX uzlīme x 1 Īss ceļvedis un iepakojuma saraksta karte x 1 Garantijas karte x 1 Kakla siksniņa x 1



  • Garantija: 24
  • Krāsa: Black
  • Mikrofons: yes
  • Mob.tālruņiem: yes
  • Bezvadu: yes
  • Lapelu mikrofons: yes